Dangiška virtuvė. E. Shuegraf

Patiekalai iš viso pasaulio šventųjų vardadieniams nuo šv. Ambraziejaus kremo iki šv. Valentino pyrago.

5.50

Liko 1

Šv. Martyno žąsis, šv. Huberto šerno kulšis ar šv. Jono duona… Ištisus šimtmečius nuo senovės iki mūsų dienų šventieji pagerbiami taip pat ir prie valgių stalo, o jų dienai gaminami ypatingi patiekalai. Dažnai „šventųjų firminiai patiekalai“ yra siejami su kokiu nors jų gyvenimo įvykiu. Svarbiausiais buvo laikomi tie, kurių šventė būdavo švenčiama visuose kraštuose. Tad šioje knygoje rasite ir trumpas šventųjų biografijas. Tai dienai gamindavo patiekalą su tam sezonui būdingais priedais. Autorius siekė pateikti kuo įvairesnių receptų visoms progoms ir pasiūlyti tradicinių patiekalų, daug metų ruošiamų įvairiose šalyse ir skiriamų vieno ar kito šventojo dienai, kad kiekvienas atrastų tai, kas jam tinka.